Image for Algebra virtualno učilište
Naslovnica

Algebra virtualno učilište

Implementacija ovisi o hardverskoj infrastrukturi Vaše organizacije, njenoj tehnološkoj razini i opterećenosti. Razlikujemo dva načina implementacije sustava:

  • Za manje zahtjevne projekte možete koristiti naš postojeći sustav za e-učenje, naše ili vaše digitalne obrazovne sadržaje ili sadržaje koje nabavite kod trećih dobavljača. Troškovi korištenja ovakve infrastrukture su najpovoljniji u slučaju relativno malog broja korisnika.
  • Korištenje infrastrukture Algebre za implementaciju vlastitog sustava – pred Vas stavlja minimalne hardverske i tehničke zahtjeve. Pristup našem sustavu u potpunosti se oslanja na Internet. Za vas možemo instalirati zaseban sustav pri čemu se mi brinemo za hosting, održavanje, backup, tehničku i korisničku podršku. U ovakvoj konstelaciji je financijska isplativost veća za relativno velik broj korisnika ili u slučaju posebnih zahtjeva za pojačanom sigurnosti sustava, prilagodbama funkcionalnosti, vizualnog identiteta i slično.
  • Korištenje vlastite infrastrukture – u slučaju da postoji mogućnost korištenja VLE-a na lokalnoj razini unutar vašeg informatičkog sustava, možemo predvidjeti dvije situacije:
    • Organizacija posjeduje vlastiti VLE: naše module za učenje ugradit ćemo u Vaš sustav (prema elearning standardima)
    • Poduzeće nema vlastiti VLE: Algebra može ponuditi projekt implementacije od nulte razine do instaliranja modula za učenje

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.