Image for Algebra Winter School prijave su otvorene
Naslovnica

Algebra Winter School prijave su otvorene

Prijave za Algebra Winter School službeno su otvorene stoga požuri i sačuvaj svoje mjesto od 3. do 27. siječnja 2023. u Zagrebu!

Prijavi se do 30. listopada i ostvari svoj Early Bird popust za jedan od naša tri inovativna IT modula: Artificial Intelligence, Cyber Security ili Digital Marketing.

Provedi četiri tjedna na našem kampusu i doživi zimsku čaroliju u Zagrebu. Savladaj najnovije IT trendove, upoznaj nove ljude, a pritom zaradi minimalno 6 ECTS bodova i dodaj Algebrin certifikat u svoj CV.

Saznaj više

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.