Image for Algebrin model digitalnog učenja
Naslovnica

Algebrin model digitalnog učenja


Povratak na početnu stranicu

Naš pristup u dizajniranju i razvoju rješenja za digitalno učenje ima za temelje instrukcijski dizajn baziran na teoriji učenja i poučavanja uz primjenu svih prednosti digitalnog učenja.

Prezentacija građe

Kvalitetna prezentacija nastavnog sadržaja najvažniji je element jer se komunikacija odvija s najmanje gubitaka. Svaki modul za učenje stoga sadrži tri važna koraka:

  1. upoznavanje polaznika s ciljevima
  2. prezentiranje informacija
  3. uvježbavanje stečenih vještina i/ili samostalna procjena znanja

Ključna riječ je fokusiranje. Pažnja polaznika usmjeruje se ka precizno definiranom cilju i svi koraci na tom putu međusobno se nadopunjuju. Jasno definirani cilj znatno će olakšati motivaciju i time dodatno pospješiti učenje. Prezentacija sadržaja prema polazniku dolazi putem više kanala: auditivno (glas koji vodi polaznika), vizualno (slike, animacije, video, interaktivni elementi…). Nakon prezentacije uvježbavanje se vrši različitim aktivnostima kao što su simulacije ili kviz pitalice. Prema studijama, upotreba više komunikacijskih kanala, načina učenja i primjenom naučenog, uspješnost učenja se značajno povećava.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.