Image for Algebrini predavači primili YouTube plaketu za 100.000 followera!
Naslovnica

Algebrini predavači primili YouTube plaketu za 100.000 followera!

Na Katedru za sistemsko inženjerstvo i kibernetičku sigurnost Sveučilišta Algebra stigla je prva plaketa za 100.000 YouTube followera.

Predavači Vedran Dakić i Jasmin Redžepagić, privukli su svojim podcastom ThatITShow brojnu virtualnu zajednicu s kojom svaki tjedan razgovaraju o tehnologiji, IT-meets-social temama, cloudu i edukaciji.

Time su postali najgledaniji hrvatski podcast koji obrađuje IT teme u povijesti što je potvrđeno i  prestižnom YouTube plaketom koja od prošlog tjedna krasi njihov ured. Kako im je to pošlo za rukom možete poslušati i u sklopu ovogodišnjeg developerske konferencije .debug koja se održava na Algebrinom kampusu u Zagrebu 6. – 7. lipnja, a gdje će ova dvojica živopisnih IT-evaca, bivših novinara, urednika i predavača s bogatim (životnim) iskustvom podijeliti kako se dolazi do ovog uspjeha.

Vedranu i Jasminu želimo još puno followera, a vas pozivamo da posjetite Youtube i njihov ThatITShow svijet!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.