Naslovnica

Ana Rustinjac

voditeljica projekta u Algebri

Prepoznavši vrijednu priliku da sudjelujemo u Google.org globalnom projektu uključivanja žena u IT sektor, Algebra je uspješno odradila INCO WIT sezonu 2021. i spremno krećemo u 2022. Nakon 2039 prijavljenih polaznica, više od 600 poslanih poziva na uključivanje u projekt, s ponosom možemo reći da je 210 polaznica certificirano i hrabro kreće u osvajanja IT tržišta.
Naši mentori su vrijedno radili punih 9 mjeseci kako bi pružili našim polaznicama svu podršku koju su trebale da bi uspješno položile ispite koji će im privrijediti certifikat s kojim će moći započeti svoju novu karijeru. Bilo je svega, i tužnih i veselih priča, no ono što su ponijele sa sobom vjerujemo da je puno više od certifikata.

Prijateljstva koja su se rodila, osjećaj da nisu same i veselje naše male zajednice nakon uspješno položenih ispita imali su velik značaj i utjecaj na njih. Svjedoče tome pisma zahvale i pohvale koje i dalje stižu na adrese naših mentora.

Kako bismo ih što bolje pripremili za daljnju karijeru, 120 polaznica odradilo je i praksu na kojoj su zaista mogle vidjeti kako izgledaju izazovi s kojima će se susretati u novoj karijeri. 20 ih je praksu obavilo u partnerskoj tvrtki, dok su ostale polaznice imale virtualno iskustvo. Jako smo sretni i ponosni što možemo reći da je 9 žena (za koje imamo potvrdu) dobilo i posao na temelju znanja stečenih na ovoj edukaciji. Iskreno se nadamo da ih je posao pronašlo puno više i da će ih nagodinu biti još više, jer ovo radimo za njih.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.