fbpx
Image for Besplatne online radionice za maturante 27. 12. – 28. 12. 2021.
Naslovnica

Besplatne online radionice za maturante 27. 12. – 28. 12. 2021.

Krenule su prijave za Algebrine besplatne online zimske radionice.

Na besplatnim online zimskim radionicama upoznat ćeš najnovije digitalne trendove, raditi na top notch tehnologijama i upoznati genijalne predavače koji rade na proizvodima koje svakodnevno koristiš. Provedite 2 dana s maturantima poput sebe, požurite izabrati jednu od šest radionica, prijavite se najkasnije do 15. 12. 2020. na linku bit.ly/3eHMnRS i usvojite znanja i vještine koja su za vas pripremili naši profesori i predavači.

Na raspolaganju su vam sljedeće radionice:

Sretno!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.