Image for Predavanje: „Certificiranje programera“
Naslovnica

Predavanje: „Certificiranje programera“

Predavač: Tomislav Dominković, predsjednik Uprave Algebre

Kad: 2. lipnja 2022. u 11:35 sati, u sklopu developerske konferencije .debug

Gdje: Algebra, Gradišćanska 24, Dvorana A7, Ivan Lupis (na katu A)

O predavanju:

Vječito je pitanje kako biti siguran da netko posjeduje znanja i vještine koje navodi u životopisu. Danas kada na tržištu nedostaju IT stručnjaci, a naročito programeri, ovaj izazov je još izraženiji.

Na predavanju ćemo predstaviti novi plan certifikacije programera i programerskih vještina koji nudi Knowledge Pillars https://knowledge-pillars.com/.

Specifičnost ovog sustava certificiranja je u tome da im se testovi sastoje od live-in-the-app pitanja koja traže da se kao odgovor upisuje kôd i aplikacija evaluira taj kôd.

Na ovaj način rezultat testiranja odražava višu kognitivnu razinu primjene stečenog znanja. Odnosno, certificiranje kvalitetnije odražava praktično znanje i vještinu pisanja ispravnog i optimalnog kôda u odnosu na druga rješenja koja se temelje na pitanjima s ponuđenim odgovorima.

Svoj dolazak molimo da potvrdite na prijavnici:

Želim primati novosti:
Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godina i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font