Image for DIG IN aplikacija za osobe s invaliditetom
Naslovnica

DIG IN aplikacija za osobe s invaliditetom

DIG IN! projekt uspješno razvija aplikaciju za osobe s invaliditetom, sve kako bi ih potaknuo i olakšao im pristup tržištu rada u sektoru turizma.

Stručnjaci s Visokog učilišta Algebra aplikaciju razvijaju u suradnji s partnerima iz Centra za razvoj vrijednosti i turističke agencije Kufer Travel.

Prije puštanja aplikacije na tržište svratili smo u URIHO i tamo posjetili naše drage prijatelje koji su vrlo rado testirali aplikaciju i njene funkcionalnosti za slijepe i slabovidne osobe. Zahvaljujemo Ivi Šušak i Jeleni Opačak, djelatnicama URIHO-a, na njihovom vremenu, trudu i dragocjenim komentarima koji će nam pomoći da aplikacija u svom konačnom obliku bude još bolja. Njihove vrijedne sugestije dragocjene su jer će korisnicima sigurno olakšati služenje aplikacijom.

Još jednom hvala Ivi i Jeleni, uz najavu skorog izlaska aplikacije na Google Play i IOS App Store. Aplikacija će svima biti besplatna za preuzimanje.

Za više informacija o DIG IN projektu i aplikaciji obratite nam se mailom na projekt.dig-in@algebra.hr

Posjetite nas svakako i na https://www.algebra.hr/dig-in-digitalno-inkluzivno/

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.