Image for DIG IN! Nova znanja, nove mogućnosti!
Naslovnica

DIG IN! Nova znanja, nove mogućnosti!

Darko Krtanjek rođen je 1971.g., a sa stanjem cerebralne paralize živi od rođenja. Polupokretna je osoba, hoda uz pridržavanje za drugu osobu i okolne predmete u prostoriji. Zbog kontrakture u desnom ramenu i laktu u nemogućnosti je držati smjer mehaničkih kolica, pa zato na otvorenom prostoru i na javnim mjestima koristi elektromotorna invalidska kolica.  

Darko je završio srednjoškolsko obrazovanje u smjeru upravnog biro-tehničkog stručnog djelatnika, a ima i zvanje slovo slagara, iz smjera kompjuterizirane grafike.

Izuzetno je aktivan u brojnim udrugama i organizacijama. Član je Društva osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreba i aktivno sudjeluje u radu društva. Isto tako, sudionik je brojnih skupova koji se bave temama bitnim za osobe s invaliditetom. Ističe kako je, u sklopu Društva (CeDePe Zagreb), bio i predsjednik Boćarskog kluba, te jedno vrijeme i predsjednik Društva CeDePe Zagreb.

Aktivan i znatiželjan po prirodi, Darko je uključen i u naš program obrazovanja odraslih za poslove kreiranja marketinških sadržaja u turizmu, razvijen u sklopu provedbe projekta „DIG IN! Digitalno i inkluzivno“

Cilj je ovog projekta ojačati pozicioniranje osoba s invaliditetom na tržištu rada u sektoru turizma, a svoje je iskustvo Darko ovako opisao – „Počašćen sam sudjelovanjem u ovom programu. Duže sam već vrijeme želio sudjelovati u nekom sličnom obrazovnom programu i jako mi je drago što sam se u ovako nešto mogao uključiti. Ovaj program mi je ponuđen u Centru za pružanje usluga u zajednici Novi Jelkovec, čiji sam korisnik, a koji surađuje sa udrugom Centar za razvoj vrijednosti, partnerom Algebre na ovom projektu. Radionice Digitalnog marketinga kroz turizam i menadžerstvo jako me zanimaju i mislim da sam se baš pronašao u toj temi. Predavanja su jasna i slikovita, a mogućnosti nam se otvaraju nakon položenog ispita  dodatna su inspiracija za kretanje u jedan ovako velik izazov.“

Darko je posebno istaknuo angažman Algebrine predavačice Martine Sommer, ali i cijelog tima koji radi na projektu i zahvalio im na trudu i velikoj volji koju su iskazali tijekom vođenja cijelog projekta. Zaključio je kako vjeruje da će mu stečena znanja otvoriti nove mogućnosti suradnje, a mi mu od srca želimo sve najbolje, nove poslove i nove poslovne izazove!

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u Sektoru turizma i ugostiteljstva II.

Ukupna vrijednost projekta: 2.281.565,25 kuna

Iznos bespovratnih sredstava: 2.281.565,25 kuna

Naziv i broj ugovora projekta: „DIG IN! – Digitalno & inkluzivno!“, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava UP.02.2.2.17.0003

Više informacija o projektu možete pronaći na web stranici https://www.algebra.hr/dig-in-digitalno-inkluzivno/ ili se javiti putem e-maila: projekt.dig-in@algebra.hr

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.