Image for Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita mature – 25. i 26. 1. 2020.!
Naslovnica

Dođi u Algebru na polaganje probnih ispita mature – 25. i 26. 1. 2020.!

Savladao si sve predmete koji su ti važni za odabrani fakultet? Spreman si isprobati kako izgledaju ispiti državne mature i saznati koliko još trebaš učiti da bi ostvario svoj cilj i osigurao si mjesto na fakultetu?

Iskoristi jedinstvenu priliku i besplatno provjeri svoje znanje hrvatskog, matematike i engleskog na obje razine i usporedi rezultate s rezultatima ostalih maturanata - prijavi se za pisanje probnih ispita mature u  Algebri, 25. i 26. siječnja 2020. godine.

Vidimo se 25. 1. 2020. u Splitu, Šibeniku, Zadru, Rijeci, Osijeku, Varaždinu i Puli te 26. 1. 2020. u Zagrebu. Da bi ti vjerodostojnije dočarati iskustvo pisanja državne mature, svi će se probni ispiti mature održati u isto vrijeme. Ne zaboravi ponijeti važeću osobnu iskaznicu uz koju na ispitu smiješ imati bočicu vode bez naljepnice i oznaka i kemijsku olovku plave ili crne boje. Na ispitu iz matematike smiješ koristiti džepno računalo tipa Scientific.

Dođi u Algebru i dovoljno vremena prije ispita državne mature i potpuno besplatno i bez ikakvih obveza saznaj kako izgledaju ispiti koje ćeš na kraju ove školske godine pisati da bi mogao studirati na željenom fakultetu. Povratna informacija o trenutnom znanju dat će ti dobar uvid u to koliko se još trebaš spremati za državnu maturu. Prijavi se odmah – broj mjesta je ograničen!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font