Image for EY i Algebra anketa
Naslovnica

EY i Algebra anketa

Ernst & Young i Algebra započeli provedbu istraživanja na temu aktivnosti digitalne transformacije poslovanja za vrijeme krize uzrokovane COVID-19 pandemijom te utjecaja krize na buduće aktivnosti. Ovom anketom su pokrivene aktivnosti i prioriteti u područjima tehnologije, organizacijske kulture, marketinga i obrazovanja.

Cilj je istraživanja dobiti odgovore iz što šireg dijapazona djelatnosti kako bismo mogli donijeti zaključke o budućim potrebama koje bi slične prilike mogle izazvati. Također, dobivene i analizirane rezultate moguće je iskoristiti i kao podlogu za predlaganje mjera za izgradnju otpornosti, na osnovu kojih bi se mogla povlačiti EU sredstva iz interventnog instrumenta „Next Generation EU“ (dodatnih 10 mlrd EUR za HR, uz ESI fondove).

Kao dodatnu priliku svima koji ispune anketu i ostave svoje kontakte ističemo i mogućnost dobivanja detaljnijeg uvida u poziciju njihove kompanije unutar industrije/sektora, te općenito o stanju digitalne transformacije hrvatskih poduzeća.

Pozivamo vas da donji link podijelite sa relevantim poslovnim partnerima, tj. s onima koji se nalaze na pozicijama na kojima imaju uvid u planiranje poslovanja svojih kompanija. Hvala!

bit.ly/2YIE4O8

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font