Image for Hacking Night @Algebra 2023, 21. 4. 2023.
Naslovnica

Hacking Night @Algebra 2023, 21. 4. 2023.

Prijavi svoj tim na Hacking Night natjecanje i osvoji vrijedne nagrade!

Već tradicionalna Algebrina Noć hakiranja, ponovno će okupiti kibernetičke entuzijaste i zaljubljenike u IT gdje ćete moći testirati svoja znanja i steći iskustvo sudjelovanja na natjecanju punom zanimljivih izazova. Vidimo se u petak, 21. 4. 2023. s početkom u 18.00 sati na novom kampusu Visokog učilišta Algebra na adresi Gradišćanska 24 u Zagrebu!

Natjecanje će uključivati zadatke kao što su prepoznavanje sigurnosnih propusta, provođenje kibernetičkih napada ili pak probijanje grešaka u primjeni kriptografije. Ne propustite unaprijediti svoje kibernetičke vještine i pridružite se zajednici u borbi protiv kibernetičkih prijetnji!

Saznaj više i prijavi svoj tim: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/kampanje/hacking-night-algebra-2023/ 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.