Image for Implementacija sustava za digitalno učenje
Naslovnica

Implementacija sustava za digitalno učenje

Algebra je tijekom dugogodišnjeg aktivnog djelovanja u području digitalnog učenja koristila razne komercijalne i besplatne edukacijske sustave. Posljednjih godina svojom kvalitetom, dostupnošću i brojnim drugim kvalitetama nametnuo se sustav otvorenog koda Moodle koji podržava elearning standard SCORM.

Nudimo usluge instalacije, prilagodbe, nadogradnje, održavanja i podrške za ovaj sustav. Preko naših partnera možemo osigurati i fizički ili virtualni poslužitelj na Internetu na kojem će sustav biti postavljen. Na taj način omogućujemo princip cjelovitog rješenja „ključ u ruke“. Iza nas je čitav niz uspješnih projekata implementacije takvih sustava. Popis referenci možete vidjeti klikom ovdje.

Za manje organizacije ili manje projekte u kojima nema dovoljno budžeta za implementaciju vlastite instance sustava, nudimo korištenje našeg postojećeg sustava. Pri tome klijent dobiva pristup svojim tečajima, ali nema pristup ostalim modulima sustava.

U suradnji s našim partnerom, tvrtkom Essperta, također nudimo i sustav za učenje i upravljanje znanjem Performa 365, baziran na Microsoft tehnologijama i Office 365 servisima. Najveća funkcionalna razlika u odnosu na Moodle je u komponenti upravljanja znanjem koju sadrži sustav Performa 365.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font