Image for Implementacija sustava za digitalno učenje
Naslovnica

Implementacija sustava za digitalno učenje

Algebra je tijekom dugogodišnjeg aktivnog djelovanja u području digitalnog učenja koristila razne komercijalne i besplatne edukacijske sustave. Posljednjih godina svojom dostupnošću, fleksibilnošću i brojnim drugim kvalitetama nametnuli su se sustavi otvorenog koda  koji podržavaju elearning standarde (npr. SCORM).
 
Nudimo usluge instalacije, prilagodbe, nadogradnje, razvoja, održavanja i podrške za ovakve sustave. Preko naših partnera možemo osigurati i fizički ili virtualni poslužitelj na Internetu na kojem će sustav biti postavljen. Na taj način omogućujemo princip cjelovitog rješenja „ključ u ruke“. Iza nas je čitav niz uspješnih projekata implementacije takvih sustava. Popis referenci možete vidjeti klikom ovdje.
 
Za manje organizacije ili manje projekte u kojima nema dovoljno budžeta za implementaciju vlastite instance sustava, nudimo korištenje našeg postojećeg sustava. Pri tome klijent dobiva pristup svojim tečajima, ali nema pristup ostalim modulima sustava.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.