Image for Individualni certifikacijski ispiti za Red Hat
Naslovnica

Individualni certifikacijski ispiti za Red Hat

Algebra, edukacijski i certifikacijski partner Red Hata u Hrvatskoj nudi polaganje certifikacijskih ispita za Red Hat. Individualna provedba ispita za certifikaciju koje nudi Red Hat omogućit će lakše, brže i češće polaganje ovih cijenjenih certifikata u Hrvatskoj. Osim RHCSA i RHCE, u Algebri će se, po ovom novom, individualnom principu, moći položiti i svi ostali certifikacijski ispiti iz ponude Red Hata.

Red Hat od 1999. nudi certifikacijske ispite kojima profesionalci dokazuju svoje vještine a poslodavci istovremeno imaju na raspolaganju razuman način pronalaženja kvalificiranih profesionalaca. Svi ispiti u ponudi Red Hata praktične su prirode, što znači da nisu zasnovani na unaprijed pripremljenim pitanjima, zbog čega bolje odražavaju znanje kandidata. Kandidati koji pristupaju certifikacijskim ispitima moraju pritom obaviti stvarne zadatke iz IT svijeta, bez pomoći, baš kao što bi to učinili na svojem redovnom poslu. Uz proširene mogućnosti individualnih certificiranja širom svijeta, Red Hat pomaže inženjerima, softverskim inženjerima i administratorima sustava da dokažu svoje vještine u korištenju niza tehnologija otvorenog koda koje podržava Red Hat, uključujući Linux, OpenStack, containere i druge. Certifikacijski ispiti za Red Hat Certified System Administrator (RHCSA) i Red Hat Certified Engineer (RHCE) među najtraženijim su certifikacijskim ispitima na svijetu.

"Da bismo proširili svoju suradnju s Red Hatom i omogućili individualno polaganje njihovih certifikacijskih ispita, kao edukacijski partner morali smo ispuniti niz strogih kriterija koji nam omogućavaju sigurnu provedbu ovakvih ispita. Dodatni je to dokaz povjerenja koje Red Hat ima prema Algebri kao edukacijskom partneru, a za hrvatske IT profesionalce koji žele kandidirati za neki od certifikata ovo svakako znači da će ih moći položiti lakše i brže, te da više neće morati putovati u susjedne zemlje kako bi dokazali svoja stručna znanja", naglasio je Dragutin Živković, voditelj edukacijskih programa za Red Hat u Algebri.

Uz mogućnost provedbe individualnih certifikacijskih ispita, Algebra ne širi samo opseg svoje uspješne suradnje s Red Hatom, već značajno širi i prilike koje se pružaju hrvatskim IT profesionalcima koji će sada još lakše, brže i češće moći položiti neki od cijenjenih certifikata koji su u ponudi Red Hata. Osim RHCSA i RHCE, u Algebri će se, po ovom novom, individualnom principu, moći položiti i svi ostali certifikacijski ispiti.

"Drago nam je što nam se Algebra pridružila u provedbi individualnih certifikacijskih ispita za Red Hat", kazao je Randy Russell, direktor za certifikaciju u Red Hatu. "Ovaj edukacijski i certifikacijski centar ulazi u svjetsku mrežu koja uključuje lokacije na svakom kontinentu", dodaje Russell.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font