Image for International Week na Algebri – 25.-29.4.2022.
Naslovnica

International Week na Algebri – 25.-29.4.2022.

Želite sudjelovati u ljetnoj školi u Kanadi, provesti semestar u Aziji ili biste radije ostali u Europi? Pridružite nam se na Međunarodnom tjednu na Algebri, koji će se održati od 25.-29.4.2022, a na kojem možete saznati sve o odličnim međunarodnim mogućnostima koje smo za vas pripremili i to kroz niz webinara i evenata. Sve o program možete saznati na adresi: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/kampanje/international-week-2022/ dok su prijave su na linku: bit.ly/3E6I4fX. Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.