fbpx
Image for Iskoristite 25% popusta na sve programe obrazovanja
Naslovnica

Iskoristite 25% popusta na sve programe obrazovanja

Svi budući polaznici programa obrazovanja koji su odlučili da će u 2019. unaprijediti svoja znanja i vještine, a koji upišu neki od odabranih programa obrazovanja u Algebri u utorak (26.2., 5.3., 12.3. ili 19.3.) ili četvrtak (28.2., 7.3. ili 14.3.) dobit će popust od 25% na cijenu programa obrazovanja.

Popust se odnosi na sve programe obrazovanja iz naše ponude i na sve oblike plaćanja, kako za nastavu u učionici, tako i za online praćenje nastave. Želite li iskoristiti ovu odličnu priliku za ostvarivanje značajnog popusta, potrebno je utorkom (26.2., 5.3., 12.3. i 19.3.) ili četvrtkom (28.2., 7.3. i 14.3.) doći u Algebrinu poslovnicu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru ili Varaždinu i upisati željeni program.

No predbilježbu na odabranu edukaciju i termin možete učiniti već danas. Obrazovanje, međutim, nije ograničeno samim lokacijama – gotovo sve naše obrazovne programe moguće je pratiti i u njima sudjelovati, ako vam je tako draže i praktičnije, i online.

Nedavna analiza koju smo proveli temeljem podataka o više od 10.000 polaznika pokazala je kako su građanima najzanimljiviji obrazovni programi s područja EU fondove i digitalnog marketinga, jer je oboje ujedno i među najtraženijim poslovima na tržištu rada. Uz spomenute programe, tijekom proljetne akcije nudimo i popust do 25% na obrazovanje iz područja računalnih mreža i sistemske administracije (što je i dalje jedno od najtraženijih zanimanja unutar IT-a, kako u Hrvatskoj tako i u EU), kreativne programe namijenjene onima s dizajnerskom crtom te osnovne programe vezane uz stjecanje računalne pismenosti i osnovnih vještina, namijenjene svima onima koji ih dosad, zbog kojeg god razloga, nisu imali prilike sustavno savladati. Posebnu ponudu ovom prilikom upotpunjuju i programi  s područja knjigovodstva, namijenjeni primarno vlasnicima obrta ili drugim osobama koje možda već i rade u struci u ovom području, no nedostaje im i formalno obrazovanje s područja računovodstvenih poslova.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.