fbpx
Image for Izložba Leo Katunarić Kadele: Izbrisano! od petka 11.2.2022. u MSU
Naslovnica

Izložba Leo Katunarić Kadele: Izbrisano! od petka 11.2.2022. u MSU

Pozivamo vas na otvorenje izložbe: "Leo Katunarić Kadele – Izbrisano!”, koje će se održati u petak, 11.2.2022. s početkom u 18 sati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Jako smo ponosni na naše studente druge godine preddiplomskog stručnog studija 3D dizajna, Miju Kujundžić i Roka Perkova koji su pomogli u realizaciji izložbe na način da su pripremili te finalizirali 3D materijale. Studenti su radili u Zbrushu te demonstrirali naučeno znanje u 3D svijetu te su imali priliku biti dio ovako velikog projekta. Više o izložbi pronađite na linku: bit.ly/3Lm8SMf.

Dođite i podržite naše studente. Ulaz je besplatan!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.