Image for Izložba studentskih radova studija dizajna – Algebra LAB – 11.2.  / 17:30
Naslovnica

Izložba studentskih radova studija dizajna – Algebra LAB – 11.2. / 17:30

Ponosni smo vam predstaviti prvu izložbu studentskih radova studija dizajna. Kako je danas vizualni identitet i brand postao jedan od ključnih faktora uspjeha na tržištu, na Visokom učilištu Algebra svjesno potičemo studente da pokažu svoj puni potencijal. Studenti druge i treće godine u sklopu projektnih kolegija pod mentorstvom dr.sc. Siniše Bogdanovića oblikovali su svoje studentske radove na temama: logotip, ambalaža, katalog i dizajn socijalnih mreža.

Studenti druge godine pod mentorstvom mr.sc. Marija Perića su oblikovali svoje web stranice. Podržite naše student dolaskom na izložbu.

Prijave na linku: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/izlozba-studentskih-radova-studija-dizajna-algebra-lab/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font