Image for Jesen stiže, Algebrina brucošijada sve je bliže!
Naslovnica

Jesen stiže, Algebrina brucošijada sve je bliže!

Nema nam draže vratiti se u Zagreb osunčani i odmoreni, a još draže nam je obilježiti početak akademske godine 2022./2023. uz dobar party i druženje!

Propuštanje brucošijade nije opcija, jer ove godine partijamo uz Kuku$ i Buntai.

Petak 4.11.2022. ostavi slobodan i pridruži nam se na prvoj brucošijadi u zajedničkoj organizaciji studenata i Visokog učilišta Algebra u Sax! Klubu, Palmotićeva 2 od 21.00 sat.

Već dobro poznati i omiljeni Kuku$i kojeg čine Iso miki, Hilj$on Mandela i Goca R.I.P fleksat će svojim starim hitovima i novijim stvarima, a u večer će nas modernim "dirty south" trapom uvesti ekipa Buntai (¥ung Bude, Boki i  DeepSix). Ako ti ni to nije dosta, nema veze - ostajemo do kraja večeri uz Resident DJ Filipa. Ovogodišnjim izvođačima ne bi bilo prvi put da brzo rasprodaju klub, pa po svoju kartu požuri ;)

Cijena ulaznica:

  • Za naše brucoše – 40kn*
  • Za ostale - 70kn

*Kod za promotivne cijene ulaznica za naše brucoše i studente potraži u Infoeduci, a karte nabavi putem sustava Entrio na ovom linku.

Raspored događanja:

  • 21.00 – 22.00 – Resident DJ Filip
  • 22.00 – 23.30 – koncert “Kuku$“
  • 23.30 - 00-00 – Resident DJ Filip
  • 00.00- 01.00 – koncert „Buntai“
  • 01.00-02.00 – Resident DJ Filip

Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.