Iskustvo rada u Algebri

Što našim zaposlenicima znači "iskra" ili da su "zaiskrili" ili da su sretni na poslu?

Toni Milun

nastavnik na Katedri općih predmeta

Postoje dvije stvari bez kojih na poslu ne bih mogao: dinamičnost i ugodna radna atmosfera. Mogu reći da u Algebri imam i jedno i drugo. Zanimljivih projekata u kojima sam u mogućnosti naučiti nešto novo imam koliko god hoću, a s kolegama i studentima s kojima surađujem uvijek se uspijem nasmijati i biti dobro raspoložen.

Ana Lokas Ćošković

nastavnik na Katedri općih predmeta

Najljepši dio mog posla je razmjena mišljenja sa studentima. Čuti što svaka nova generacija ima za reći i slušati raspravu sa stabilnim argumentima na engleskom jeziku čini ovaj posao najzanimljivijim. Otkriti što je studentima važno, njihove ideje, stavove i način na koji su se spremni izboriti da se njihov glas čuje – to je iskra koju „palimo“ i njegujemo na Algebri.

Milan Dukić

rukovoditelj prijavnog ureda

Prateći svjetske trendove u visokom obrazovanju, osnovali smo Prijavni ured (eng. Admissions Office) s ciljem pomaganja mladim ljudima u odabiru njihovih karijera u digitalnim tehnologijama stoga mi pozicija Rukovoditelja ovog ureda predstavlja privilegiju, čast, ali i veliku odgovornost! Ponosan što sam dijelom jedne od vizionarskih i pokretačkih snaga obrazovanja u novim, digitalnim tehnologijama te vodeći se upravo vlastitom srećom i ispunjenjem na radnom mjestu koje doživljavam i kao svojevrsni poziv, u prilici sam o istome osvijestiti i buduće studente pa je jedno od prvih pitanja u savjetodavnim razgovorima upravo pitanje: “Što bi te najviše veselilo raditi u životu?”. Postoji li veća nagrada za svakog člana sada već velike Algebrine obitelji od zadovoljnih i sretnih studenata koji vrijedno i predano uče te se zapošljavaju u tvrtkama o kojima su maštali: Google, Amazon, Microsoft, Intel, IBM, Dell, Rimac automobili, Ericsson Nikola Tesla, Infobip, Infinum, Five, Hrvatski Telekom, Vipnet, McCann, Degordian…

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.