Iskustvo rada u Algebri

Kakvo je iskustvo kandidata prilikom selekcije i zapošljavanja?

Veronika Koren, voditeljica ureda
"U procesu pronalaska zaposlenja iskustvo sa selekcijskim postupkom u Algebri je bilo i više nego ugodno. Odmah nakon prijave na natječaj zaprimila sam e-mail sa svim detaljima o selekcijskom postupku što me se jako dojmilo. Testiranje je bilo zanimljivo i izazovno, razgovori za posao opušteni, a osobe s kojima sam prolazila kroz proces iznimno pristupačne. Ovakav pristup pokazao mi je da se cijeni i poštuje kandidate i već sam tada znala da neću požaliti ako postanem dio organizacije."
Kandidat na natječaju
"Iako moj proces zapošljavanja kod Vas nije završio pozitivno po mene, željela sam Vam dati do znanja da sam jako zahvalna na dobroj vibraciji koju sam dobila od Vas."

Kako se odvija uvođenje u posao u Algebri?

Nikolina Petrac, koordinatorica razvoja predavača i osiguravanja kvalitete
"Od prvog dana u Algebri osjećam se ugodno i prihvaćeno. Već tijekom samog vođenja po uredima (tzv. upoznavanje kolega kojih se poslije uopće ne sjećate) osjetila sam prijateljsku atmosferu i odmah mi se svidjelo što su svi međusobno na “ti”. Na Digitalnoj družioni, našim Intranet stranicama, našla sam pregršt korisnih informacija koje su mi pomogle da shvatim kako Algebrin svijet funkcionira i prije svega da znam kome se mogu obratiti za pomoć kad sam izgubljena. Ali izgubljena zapravo nisam ni bila. Kolegice iz tima dočekale su me sa spremnim planom uvođenja u posao i hrpom strpljenja za sva moja pitanja. Plan mi je dugo služio kao okosnica i vodilja ka svemu što trebam naučiti. Moj tim pokazao je beskrajno povjerenje u moje sposobnosti i pružio mi je mogućnost iskustvenog učenja te bih to ipak istaknula kao najveću podršku pri uvođenju u posao."

Koje pogodnosti za zaposlenike osiguravamo?

Pamela Tubin, administratorica prodaje
„Kao zaposlenica Algebre veselim se svakoj pogodnosti koju mi poslodavac nudi, u bilo kojem obliku. Svakako mi u Božićno vrijeme božićnica izmami osmijeh na lice, a rado koristim pogodnosti koje mi omogućuje korištenje Multisport kartice. U današnje vrijeme cjeloživotnog obrazovanja sve edukacije koje nudi Algebra za zaposlenike su besplatne pa, ukoliko vrijeme i obaveze dozvoljavaju, rado koristim edukacije iz djelokruga mojih interesa. Kad bolest pokuca na vrata, a tu nitko nije iznimka, prva pomisao svakome je koliko će biti manja plaća zbog korištenja bolovanja. No mi u Algebri o tome ne moramo razmišljati jer nam je bolovanje prvih 42 dana na teret poslodavca plaćeno 100% pa nam je u vrijeme bolovanja samo važno da što prije ozdravimo.“

Koje pogodnosti osiguravamo za zaposlenike koji su roditelji?

Zoran Jančić, konzultant za tehnologije digitalnog obrazovanja
"Djeca zaposlenika Algebre imaju mogućnost besplatno ili s velikim popustom koristiti usluge Digitalne akademije i ostale usluge Algebre namijenjene djeci. Bolovanje je plaćeno u 100% iznosu. Radno vrijeme je fleksibilno za sva radnih mjesta na kojima priroda posla to dopušta. Pred Božić se za djecu organizira predstava na kojoj Djed Mraz djeci dijeli poklone. Svaki zaposlenik dobiva 500kn po djetetu za Božićne darove. Algebra sponzorira neke trkačke utrke građana i subvencionira Multisport karticu kojom se omogućava ulaz u brojne sportske objekte kao što su bazeni, teretane i slično. Svake godine nam je plaćen kompletan sistematski pregled, a popust za sistematske ostvarujemo iz članove naši obitelji. Preferira se dio godišnjeg odmora iskoristiti u komadu od 3 tjedna i to početkom kolovoza kad je vrijeme najbolje."

Kako Algebra osigurava svojih zaposlenicima razvoj njihove karijere?

Iva Antonija Šiško Ivanković, voditeljica regionalnog poslovanja
"Mojim dolaskom u Algebru prije 8 godina na mjesto administratora prodaje nisam niti mogla zamisliti u kakvo ugodno okruženje dolazim. Znanja i vještine naučene na upisnom pultu su mi uvelike pomogle prije četiri godine kada sam preuzela mjesto voditelja regionalnog poslovanja. Naravno prelazak s jedne pozicije na drugu nikada nije lak, ali uz pomoć kolega i dobrog tima svi se izazovi lakše savladaju. Kada vodite tim čiji ste posao Vi u prošlosti obnašali znatno je lakše razumijeti situacije u kojima se nalaze svakodnevno moje kolegice. Mogu reći da zato i imamo iznimno dobru i zdravu komunikacije te se odlično podržavamo u svim izazovima i zadacima."
Vicko Škerlj, voditelj ključnih kupaca
"Prije 2 godine prepoznati su moji potencijali te sam upućen na naš e-leadership MBA studij. Na ovom studiju se prolazi zaista puno poslovnih područja, praktično se prolazi mnoštvo vrlo korisnih koncepata, metoda i alata, ali i čuje jako puno radnih iskustava kolega i profesora s kojima se intenzivno družiš i surađuješ dvije godine. Teško je sažeti i procijeniti koliko su me te nove spoznaje, profesori i kolege promijenili nabolje, ali se vrlo često u radu pa i privatno prisjetim: „Upravo ovo nam je bio završni zadatak na tom modulu… Ovakve kalkulacije su bile super objašnjene na tom modulu… Upravo je ovakve situacije bio spomenuo profesor… Ovakav problem je imao i kolega na svom poslu…“. Naučio sam podosta o područjima poslovanja s kojima se nisam imao prilike upoznati u karijeri i shvatio kako i koliko one utječu na kompletno poslovanje. Na taj način sada još bolje razumijem kako je moje radno mjesto povezano s radnim mjestima kolega te koji su njihovi izazovi i mjere uspjeha. "
Sandra Tomaš, rukovoditeljica poslovnog područja Algebra Junior
"Algebra me uputila na naš Mini MBA program i moram priznati da mi je to bilo divno iskustvo. Osim naravno velike količine znanja i informacija koje su mi bile dostupne, najveća su vrijednost super ljudi s kojima sam u kratko vrijeme postala izvrstan tim. Rad na vlastitom, stvarnom projektu omogućila nam je da u praksi primijenimo ono što smo na programu čuli, a sve će mi to koristiti u daljnjem radu. Za svaku preporuku!"

Kakvu kulturu njegujemo u Algebri?

Iva Vunarić, koordinatorica edukacije nastavnika
"Biti okružen ljudima koji su izvrsni i strastveni u onome što rade inspirira me i motivira da i sama dajem najbolje od sebe. Svaki dan je izazovan i uzbudljiv, a usprkos tempu koji je vrlo često brz, uvijek nađemo vremena i razloga za smijeh. Naposljetku, nema većeg zadovoljstva od rada sa sjajnim ljudima kao ni većeg uspjeha od ljubavi prema onom što radite."

Što našim zaposlenicima znači "iskra" ili da su "zaiskrili" ili da su sretni na poslu?

Ivana Marušić, voditeljica razvoja predavača i osiguravanja kvalitete
"Nema toga sto ne možemo napraviti kada se mozemo osloniti jedni na druge. Teške situacije u trenutku kada ti kolega dodje i podrži te idejom, lijepom riječi, kvalitetnim feedbackom, pogledom iz druge perspektive, postaju puno lakše. Iskra su za nas kolege koji svojom voljom i predanošću utječu na nas da budemo bolji i potičemo druge."
Milan Dukić, Rukovoditelj prijavnog ureda
"Prateći svjetske trendove u visokom obrazovanju, osnovali smo Prijavni ured (eng. Admissions Office) s ciljem pomaganja mladim ljudima u odabiru njihovih karijera u digitalnim tehnologijama stoga mi pozicija Rukovoditelja ovog ureda predstavlja privilegiju, čast, ali i veliku odgovornost! Svjestan kako je tržište rada aktivnije nego ikada i kako je potrebno cjeloživotno ulaganje u obrazovanje, veseli me što svakodnevno imam priliku saslušati želje i otkrivati snove onih koji će svoje potencijale tek ostvariti! Ponosan što sam dijelom jedne od vizionarskih i pokretačkih snaga obrazovanja u novim, digitalnim tehnologijama te vodeći se upravo vlastitom srećom i ispunjenjem na radnom mjestu koje doživljavam i kao svojevrsni poziv, u prilici sam o istome osvijestiti i buduće studente pa je jedno od prvih pitanja u savjetodavnim razgovorima upravo pitanje: “Što bi te najviše veselilo raditi u životu?”. Radi li se o izboru maturanata ili nekome tko je odlučio u potpunosti promijeniti svoju karijeru, to je jedno od presudnih pitanja jer motiviranost i fokusiranost proizlaze upravo iz ostvarenja vlastitih želja. Rezultati iskrenog ljudskog pristupa, vidljivi su iz komentara studenata u godišnjim anketama gdje se na pitanje vezano uz iskustvo dolaska u Prijavni ured na savjetodavni razgovor ponavljaju pojmovi: iskrenost, stručnost, ljubaznost, susretljivost, dostupnost u svakom trenutku, pristupačnost i kolegijalnost, temeljitost, prijateljski pristup, opuštenost, vedrina i otvorenost, strpljenje, pozitivna energija, srdačnost, briga, direktnost."
Toni Milun, nastavnik na Katedri općih predmeta
"Postoje dvije stvari bez kojih na poslu ne bih mogao: dinamičnost i ugodna radna atmosfera. Mogu reći da u Algebri imam i jedno i drugo. Zanimljivih projekata u kojima sam u mogućnosti naučiti nešto novo imam koliko god hoću, a s kolegama i studentima s kojima surađujem uvijek se uspijem nasmijati i biti dobro raspoložen."
Ana Lokas Ćošković, nastavnik na Katedri općih predmeta
"Najljepši dio mog posla je razmjena mišljenja sa studentima. Čuti što svaka nova generacija ima za reći i slušati raspravu sa stabilnim argumentima na engleskom jeziku čini ovaj posao najzanimljivijim. Otkriti što je studentima važno, njihove ideje, stavove i način na koji su se spremni izboriti da se njihov glas čuje – to je iskra koju „palimo“ i njegujemo na Algebri."

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.