Image for Pozivamo vas na Algebrinu konferenciju “Izvrsnost u obrazovanju”: Kako pokrenuti reformu već danas?
Naslovnica

Pozivamo vas na Algebrinu konferenciju “Izvrsnost u obrazovanju”: Kako pokrenuti reformu već danas?

 

Algebra Zavod za kvalitetu obrazovanja 11. travnja 2018. godine u hotelu Academia organizira prvu konferenciju "Izvrsnost u obrazovanju", namijenjenu ravnateljima osnovnih i srednjih škola. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a predavanja će predstaviti uspješne obrazovne sustave europskih zemalja, usporediti ih s obrazovanjem u Hrvatskoj i pokazati kako se svako ulaganje u obrazovanje manifestira jačanjem gospodarstva.

Na konferenciji će biti predstavljeni aktualni trendovi na hrvatskom i svjetskom tržištu rada te disproporcija ponude i potražnje želja i potreba poslodavaca i kadrova kao i zanimljivi sadržaji iz područja obrazovanja koje možete već sutra primijeniti u svojim školama. O aktualnim temama vezanim uz reformu školstva, obrazovne sustave Hrvatske i europskih zemalja, tržište rada, vođenju tima u fazi transformacije, marketinškim alatima i kreativnosti i inovativnosti u odgojno-obrazovnom sustavu govorit će vam vrhunski stručnjaci u svojim područjima.

Imat ćete prilike čuti zanimljiva predavanja koja će održati Robert Kopal, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra, Hrvoje Balen, predsjednik Upravnog vijeća Algebre, Maja Pekeč, načelnica Odnosa s korisnicima iz Državnog zavoda za statistiku, Andrea Blažičević, voditeljica marketinških komunikacija u Algebri, Ines Bezjak Kožnjak, voditeljica ljudskih potencijala u Algebri i Irena Donaj, voditeljica Algebra Zavoda za kvalitetu obrazovanja.

Algebra već dugi niz godina osigurava edukacije za učitelje i nastavnike surađujući sa školama, AZOO, ASOO, MZO i mnogim drugim partnerima. U želji da dodatno doprinesemo reformi školstva, ove godine smo pokrenuli Zavod za kvalitetu obrazovanja čija je misija osigurati besplatne radionice i edukacije za osobni i profesionalni razvoj ravnatelja, učitelja i nastavnika te stručnih suradnika u osnovnim i srednjim školama. Cilj Zavoda je postati mjesto za informiranje o promjenama u obrazovanju, trendovima u svijetu, stručnim edukacijama i primjerima dobre prakse.

Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijavnicu možete pronaći na linku. Prijave na konferenciju se zatvaraju 9. travnja 2018., a za sve dodatne informacije molimo vas obratite se na zavod@algebra.hr ili putem telefona 01 580 9329.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font