fbpx
Image for Konferencija o umjetnoj inteligenciji
Naslovnica

Konferencija o umjetnoj inteligenciji

Pripreme za ARTIFICIAL INTELLIGENCE 2 FUTURE 2018 konferenciju idu naprijed svom snagom. Posebno smo zadovoljni što možemo najaviti panel "Izazovi i uloga edukacije u eri ekspanzije AI tehnologija – jesmo li spremni?" koji će se održati krajem prvog dana konferencije, 11. listopada, od 16:00 do 16:45 u LAB-u.

Na panelu ćemo pričati o tome kakvi će nam to resursi biti potrebni za poslove u skoroj budućnosti i kakve nam izazove donosi primjena AI tehnologije. I jesmo li uopće spremni za nju...

Sudjeluju Davor Runje, Jan Snajder i Draženko Kopljar i to nam obećaje itekako žustru i zanimljivu raspravu koju jednostavno ne smijete propustiti. Panel će moderirati naš Ernest Vlačić.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.