Image for Lego dan u Algebri!
Naslovnica

Lego dan u Algebri!

Algebra je osnovnoškolcima i svima onima koji se jednako mlado osjećaju pripremila besplatnu radionicu – Lego dan u Algebri! U susret našim novim praktičnim i primjenjivim radionicama iz područja robotike, inženjerstva, matematike i fizike za osnovnoškolce organiziramo besplatnu promotivnu radionicu Lego dan, 17. 3. u tri termina. Izaberite jedan od termina u 10, 11 ili 12 sati i provedite dan zabavno i korisno! Za male posjetitelje pripremili smo razna iznenađenja i poklone, dok za one veće imamo prezentaciju o Maloj školi znanosti i kviz na kojem možete osvojiti besplatnu radionicu.

Prijaviti se na Lego dan možete ovdje, dok više o radionicama Male škole znanosti možete saznati ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font