fbpx
Naslovnica

Melita Poropat

Danas je više nego ikad važno razumijeti rad računalnih i komunikacijskih sustava. Kad razumiješ tehnologiju onda se možeš njome i služiti a i zaštiti sebe i druge. Upravo zato mi je drago da sam svoje znanje i vještine i utvrdila i nadogradila prethodnim radnim iskustvom stečenim kroz radno iskustvo kako developera tako i tehničkog specijalista u odjelu IT podrške. Algebra, u suradnji sa Google, još su jednom pokazali da zajedništvom ostaju lideri na tržištu u edukaciji i pružanju potpore prilikom stjecanja digitalnih vještina neophodnih za današnju poslovnu zajednicu. Vjerujem kako uz pomoć ovog programa otvaraju vrata mnogim ženama za ulazak u IT svijet.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.