Image for NADOGRADNJA CRM-A
Naslovnica

NADOGRADNJA CRM-A

Ispitivanje zadovoljstva ključnih korisnika nadogradnjom CRM-a i uvođenjem marketinške automatizacije

U okviru projekta „Unaprjeđenje konkurentnosti Algebre d.o.o. kroz informatizaciju“, financiranom od strane Europskog fonda za regionalni razvoj, nadograđen je CRM te je nabavljen novi softver za marketinšku automatizaciju.

Molimo te da odvojiš par minuta svog vremena i odgovoriš na nekoliko kratkih pitanja, kako bismo imali bolji uvid u zadovoljstvo korisnika novim rješenjima. Molimo te da koristiš ocjene od 1 do 5, pri čemu je 1 najslabija ocjena (nedovoljno), a 5 najbolja ocjena (izvanredno).

  • Ako nam želite nešto dodatno reći što vas nismo pitali.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.