Image for Nagrada „Tošo Dabac“ profesoru Vladimiru Šimuniću
Naslovnica

Nagrada „Tošo Dabac“ profesoru Vladimiru Šimuniću

Profesor Vladimir Šimunić, predavač na Algebrinom studiju Oblikovanja tržišnih komunikacija dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade“ Tošo Dabac“.

Nagrada „Tošo Dabac“ dodjeljuje se jednom godišnje dvojici autora za cjelokupni dosadašnji rad, postignuća i djelovanje na polju fotografije, kao jedino priznanje takve vrste u Republici Hrvatskoj. 

Tom prigodom, u galeriji Foto kluba Zagreb, dobitnici nagrade priređuju izložbu svojih radova. Izložbu negovih radova možete pogledati od 2. travnja 2024. kada je zakazano i njezino otvorenje u 19:30 sati.

Na izložbi će Šimunić uz autora Aleksandra Tomulića predstaviti recentne radove - pejzaže, portrete i aktove snimljene analogno – camerom obscurom.

Drvena kutija s rupicom koja, naizgled, nema nikakve sličnosti s modernim fotoaparatima tjera me da fotografiju promišljam na potpuno drugačiji način. Rezultat pri radu s elementarnom tehnologijom uvijek je neizvjestan, jer i kamera zajedno s fotografom stvara - postaje koautor. Ona uvijek doda i nešto svoje, često nepredvidivo i neočekivano…", izjavio je profesor Šimunić i pozvao da mu pridružimo u razgledavanju njegovih nagrađenih fotografija.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.