Image for Nagrađujemo izvrsnost: Objavljujemo dobitnike stipendijskog natječaja šk.god. 2018./2019.!
Naslovnica

22.07.2019.

Nagrađujemo izvrsnost: Objavljujemo dobitnike stipendijskog natječaja šk.god. 2018./2019.!

Nakon velikog broja prijava koje smo primili, detaljnom analizom i provjerom utvrdili smo dobitnike ovogodišnjeg stipendijskog natječaja za maturante!

Stipendiju u vrijednosti od 10.000,00 kuna na potrošačkoj kartici dobivaju:

Heidi Sokolovski iz Zagreba - za najbolji rezultat iz Matematike na A razini osvojila je stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.

Tereza Žugaj iz Zagreba - za najbolji rezultat iz Matematike na B razini osvojila je stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.

Dalija Romac iz Sinja - za najbolji rezultat iz Hrvatskog jezika na A razini te dodatna 204 boda za rezultat iz Matematike A i Engleskog jezika A osvojila je stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.

Ella Milinović iz Zagreba - za najbolji rezultat iz Hrvatskog jezika na B razini osvojila je stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.

Borna Skračić iz Zadra – za najbolji rezultat iz Engleskog jezika na A razini osvojio je stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.

Lukas Božić iz Umaga - za najbolji rezultat iz Engleskog jezika na B razini osvojio je stipendiju u iznosu od 10.000,00 kn.

 

Dobitnici besplatne povratne autobusne karte za destinaciju u Europi su:

Anton Vučinić iz Zagreba - za drugi najbolji rezultat iz Matematike na A razini osvojio je besplatnu povratnu autobusnu kartu za destinaciju po izboru u Europi.

Ivana Jerković iz Splita - za drugi najbolji rezultat iz Matematike na B razini osvojila je besplatnu povratnu autobusnu kartu za destinaciju po izboru u Europi.

Gabriela Vitez iz Zadra - za drugi najbolji rezultat iz Hrvatskog jezika na A razini osvojila je besplatnu povratnu autobusnu kartu za destinaciju po izboru u Europi.

Doroteja Srpak iz Čakovca - za drugi najbolji rezultat iz Hrvatskog jezika na B razini osvojila je besplatnu povratnu autobusnu kartu za destinaciju po izboru u Europi.

Nicole Ćuk iz Rijeke – za drugi najbolji rezultat iz Engleskog jezika na A razini osvojila je besplatnu povratnu autobusnu kartu za destinaciju po izboru u Europi.

Emanuel Miličević iz Kiseljaka, Bosna i Hercegovina - za drugi najbolji rezultat iz Engleskog jezika na B razini osvojio je besplatnu povratnu autobusnu kartu za destinaciju po izboru u Europi.

Svi dobitnici biti će zatraženi dokazati svoj rezultat na maturi uvidom u portal Postani student ili potvrdom od NCCVO-a. Svim dobitnicima čestitamo na uspjehu i želimo nastavak uspješnog studiranja na željenim fakultetima.

Za dobitnike je organizirana dodjela stipendija 24. srpnja u 13 sati u Algebra LAB-u (Ilica 242, Zagreb, ulaz iz Domobranske, crna zgrada). Pozivamo dobitnike te njihovu rodbinu da nam se pridruže i proslave uspjeh. Za više informacija, javite nam se na e-mail adresu gorana.urukalocorkalo@algebra.hr

 

 

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.