Image for NASA dolazi na Algebru – 29. 4. u 17:00 sati
Naslovnica

NASA dolazi na Algebru – 29. 4. u 17:00 sati

Pozivamo sve naše studente i studentice da se pridruže gostujućem predavanju Zorana Kahrića – Lead Test Engineer-a u NASI na temu  “Kako NASA gleda na Zemlju”, koje će se održati sutra, u petak 29. travnja s početkom u 17.00 sati u predavaonici S. Penkala.

Zoran Kahrić prošle godine prvi puta održao je gostujuće predavanje na temu “Od ideje u laboratoriju do satelita u orbiti“ a ove godine vraća nam se s još jednim zanimljivim predavanjem pa rezervirajte svoje kalendare za gore navedeni termin.

Vidimo se u Penkali!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.