Image for Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja
Naslovnica

Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja

Upišite besplatnu edukaciju za pisanje i provedbu EU projekata namijenjenu mladim nezaposlenim osobama iz Zadarske županije i postanite voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Pridružite se besplatnim edukacijama za pisanje i provedbu EU projekata namijenjene nezaposlenim osobama Zadarske županije i postanite Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. U programima obrazovanja mogu sudjelovati:

  • osobe do 29 godina starosti, nezaposlene dulje od 6 mjeseci
  • osobe starije od 29 godina, nezaposlene dulje od 12 mjeseci

Pohađajte verificirani program obrazovanja s upisom zvanja u e-radnu knjižicu i osiguranom praksom u partnerskim organizacijama po završetku edukacije. Znanje stečeno na edukaciji provjerit ćete kroz rad na stvarnim projektima za financiranje iz EU fondova pod mentorstvom predavača i uz kontinuirano profesionalno usmjeravanje.
Prijavite se
Popunjavanjem ove prijavnice prijavljujete se za pohađanje edukacija o pripremi i provedbi EU projekata u okviru projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Predavanja su u cijelosti besplatna, a podaci prikupljeni ovom prijavnicom koristit će se isključivo u svrhu provedbe projekta.

Edukacije su namijenjene nezaposlenim osobama iz Zadarske županije, a nastava će biti organizirana u:

  1. Benkovcu, s početkom TBD, na adresi TBD
  2. Zadru, s početkom TBD, na adresi TBD

Putni troškovi dolaska na edukacije će biti u cijelosti nadoknađeni.

Prijavite se što prije, jer je broj mjesta ograničen!

Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja – Pučko otvoreno učilište Algebra je ostvarilo bespovratna sredstva za financiranje projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ koji će se provoditi u partnerstvu sa Gradom Zadrom, Gradom Benkovcem i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Projektom ćemo educirati 42 nezaposlene mlade osobe iz Zadarske županije za razvoj, izradu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, te im osigurati praksu u partnerskim ustanovama kako bi još tijekom projekta svoja znanja primijenili na razvoju konkretnih, stvarnih projekata. Ukupna vrijednost projekta je 994.250,71 kn, a trajanje je 16 mjeseci.

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font