Image for Naša priča
Naslovnica

Naša priča

Put do pronalaska onog što volimo raditi je uvijek težak za pronaći.

Neki znaju već odmalena s čim se žele baviti u životu no ti su zaista rijetki. A mi znamo da će i oni koji još lutaju kod nas pronaći ono što vole. Naši predavači su prošli taj put, zato najbolje znaju svaki pedalj tog puta i zbog toga su vrsni vodiči. Svi koji dođu u Algebru postaju sve bolji i bolji u tome što rade, a kako postaju bolji u tome što rade još više to vole raditi. Tako da je izvrsnost u određenom polju uvijek popraćena ljubavlju prema tome. Naša priča počela je i dalje će u fokusu imati izvrsnost u digitalnim tehnologijama, gdje je kvaliteta procesa, programa i predavača naša najveća snaga i iskra vodilja.

Izvrsnost u onom što volimo raditi je put do sreće u životu, do svog ispunjenja jer uz ostale bitne stvari u životu, ovo je neizostavni dio svakog ispunjenog čovjeka. Naši predavači imaju jednu stvar zajedničku, a to je strast prema predmetu koji predaju, što naši studenti i polaznici uvijek osjete te se ta iskra prenosi na njih.

Na putu do pronalaska onog što volimo postoji onaj trenutak kad shvatimo da mi to možemo i mi to želimo raditi, mi taj moment nazivamo iskra, zato želimo da svi koji su dio Algebre postanu izvrsni u onom što vole raditi odnosno da zaiskre u Algebri.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.