Naslovnica

Erasmus+ projekt „Inovativni program za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u području bioekonomije zasnovane na šumama (VET4BioECONOMY)“.

Početnim sastankom 5.10.2018., u prostoru Hrvatskog šumarskog društva, započeo je međunarodni Erasmus+ projekt „Inovativni program za strukovno obrazovanje i osposobljavanje u području bioekonomije zasnovane na šumama VET4BioECONOMY“. U projektu sudjeluje 7 partnera iz Austrije, Hrvatske i Slovenije.

Ovaj projekt rezultat je uspješne suradnje na prethodnom Erasmus+ projektu CIA2SFM te će rezultirati novim kurikulumom i e-tečajom o bioekonomiji baziranoj na šumarstvu ponajprije namijenjeni stručnjacima iz područja šumarstva i drvne tehnologije. Tema bioekonomije bazirane na šumarstvu postaje vodeća paradigma šumarskog sektora te je dio prioritetne politike i strategija Europske unije. No unatoč tome o njoj se malo zna te je rijetko dio programa strukovnog obrazovanja i osposobljavanja u partnerskim državama projekta.

Projekt traje tri godine, a koordinira ga Hrvatski šumarski institut. Stručnjaci Visokog učilišta Algebra će u projektu raditi na multimedijskim digitalnim obrazovnih materijalima za e-tečaje, a pridonijet će i kvaliteti izrade novog kurikuluma.Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.