Naslovnica

Menadžeri lokalnog razvoja

Nositelj projekta:

  • VIDRA – agencija za regionalni raz- voj Virovitičko-podravske županije

Partneri projekta:

  • PANORA – regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije, Petrinjska razvojna agencija i Pučko otvoreno učilište Algebra

Ukupna vrijednost projekta:

  • 211.242,40 EUR

Opis projekta:

Opći cilj projekta je doprinijeti većoj zapošljivosti i zapošljavanju dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih osoba u Virovitičko-podravskoj, Požeško- slavonskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji na način da im se omogući uključivanje u lokalni razvoj.

Specifični ciljevi projekta su:

-razviti program za obuku menadžera lokalnog razvoja

osposobiti 45 osoba za tu funkciju kroz opsežnu teorijsku i praktičnu obuku od 160 sati

-omogućiti stjecanje praktičnog iskustva u upravljanju lokalnim razvojem u jedinicama lokalne samouprave, odnosno u općinama i gradovima u trajanju od 300 sati.

Ovaj program prvi je certificirani program za obrazovanje odraslih u Hrvatskoj usmjeren na povećanje kapaciteta za jačanje civilnog i javnog sektora i poticanje lokalnog razvoja i pripreme za Strukturne fondove.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.