fbpx
Naslovnica

Primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području zelenih zanimanja

Naziv projekta: Provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području zelenih zanimanja
Nositelj projekta: Učilište Katedra za informacijsku i strukovnu izobrazbu
Partneri projekta: Pučko otvoreno učilište Algebra,  Končar – elektronika i informatika d.d. i Hrvatska udruga poslodavaca
Ukupna vrijednost projekta: 1.410.127,80 kn

 

Šifra projekta: HR.3.1.19-0069
Trajanje: 30.11.2015. – 29.11.2016.
Opis projekta: Projekt okuplja 2 ustanove za obrazovanje odraslih, 1 poslodavca iz sektora te 1 udrugu poslodavca, s ciljem izrade 1 standarda zanimanja, 6 standarda djelomičnih kvalifikacija i 6 novih programa za obrazovanje odraslih u području zelenih zanimanja. Uspostavom novih modaliteta osiguranja kvalitete, stručnim usavršavanjem predavača na Učilištu Katedra te pilotiranjem novih programa za nezaposlene polaznike, sektor zelenih zanimanja dobiti će konkurentnije ljudske resurse na tržištu rada.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.