Naslovnica

Unapređenje poslovnih web stranica Algebra d.o.o.

O projektu: Projekt „Unapređenje poslovnih web stranica Algebra d.o.o.“ još je jedan u nizu projekata za koje je Algebra ostvarila sufinanciranje iz fondova Europske unije. Projekt je financiran temeljem Poziva na dostavu projektnih prijedloga WWW vaučeri za MSP-ove, referentni broj: KK.03.2.1.17. Poziv je objavilo Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, u okviru specifično cilja Poboljšani razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima.

Naziv i šifra projekta (serijski broj vaučera): Unapređenje poslovnih web stranica Algebra d.o.o., P19_WWW_2018_0406

Naziv korisnika i partnera: Algebra d.o.o, partnera nema

Ciljevi projekta: Tri su temeljna cilja ovog projekta: (1) unaprjeđenje web stranice u dijelu certifikacijskih seminara, (2) izrada nove web stranice za brand AlgebraLAB, te (3) izrada web shopa.

Rezultati projekta: Glavni rezultat projekta su unaprijeđene dvije web stranice za certifikacijske seminare i za radionice pod brendom AlgebraLAB, te izrađeno web/e-commerce/ m-commerce rješenje (web shop) unutar domene www.algebra.hr.

Ukupna vrijednost projekta: 179.375,00 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 99.999,99 kn

Razdoblje provedbe projekta: 4.3.2019 – 4.3.2020.

Kontakt za više informacijaprojekti@algebra.hr,  01 2332 861.

*„Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“

*„Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Algebre d.o.o.“

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.