Naslovnica

Unaprjeđenje konkurentnosti Algebre d.o.o. kroz informatizaciju

O projektu: Algebra je ostvarila financiranje EU projekta „Unaprjeđenje konkurentnosti Algebre d.o.o. kroz informatizaciju“ koji je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Primjenom suvremenih IT rješenja u Algebri unaprijedit ćemo 11 poslovnih procesa u područjima rukovođenja ljudskim potencijalima, prodaje, marketinga i e-learninga, čime ćemo osigurati porast učinkovitosti kao i povećanje razine kvalitete i atraktivnosti naših usluga za sve naše korisnike. Kroz razvoj unutarnjih poslovnih procesa cilj nam je očuvati radna mjesta, omogućiti dodatno zapošljavanje koji zajednički mogu doprinijeti povećanju prihoda prodaje kao i unaprjeđenju konkurentnosti i tržišnom rastu Algebre.

Opći cilj: Doprinijeti poboljšanju razvoja i rasta malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima.

Specifični cilj projektaKroz unaprjeđenje i informatizaciju 11 poslovnih procesa povećati konkurentnosti poslovanja te potaknuti izvoz, poslovne prihode i zapošljavanje.

Sažetak projekta: Digitalizacijom poslovnih procesa osigurati će se najveći učinak na organizaciju i njenu sposobnost da djeluje u konkurentnom međunarodnom okruženju i da postane efikasnija u ponudi svojih proizvoda i usluga kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Realizacijom projekta unaprijediti će se konkurentnost i učinkovitost tvrtke kroz realizaciju unaprjeđenja kvalitete usluga koje Algebra nudi na tržištu, plasiranje novih usluga, unaprjeđenje postojećih usluga i uvođenje novih performansi, unaprjeđenje korisničkog iskustva, unaprjeđenje učinkovitosti ljudskih potencijala i unaprjeđenje rukovođenja ljudskim potencijalima.

Glavne aktivnosti projekta: Kako bismo optimizirali ključne poslovne procese te integrirali poslovne funkcije upravljanja ljudskim resursima, prodaje, marketinga te razvoja nastavnih materijala i unaprjeđenja kvalitete usluge planiramo unaprijediti i informatizirati poslovne procese.

Trajanje projekta je 18 mjeseci, a ukupna vrijednost projekta iznosi 2.479.837,50 kn.

Ukupni prihvatljivi troškovi: 1.540.150,00 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 998.787,27 kn

Za više informacija kontaktirajte nas slanjem maila na projekti@algebra.hr ili pozivom na broj 01 2332 861.

Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Algebra d.o.o.

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.