Naslovnica

Znanjem do posla

Nositelj projekta:

  • ZaMirNET

Partneri projekta:

  • HZZ područna služba Zadar, Za- darska županija, Grad Benkovac, Hrvatska gospodarska komora (Županijska komora Zadar), Pučko otvoreno učilište Algebra

Ukupna vrijednost projekta:

  • 108 837 EUR

Opis projekta:

Opći cilj projekta je bilo povećati zapošljivost, socijalnu uključenost i kvalitetu života za mlade nezapos- lenih osobe i osobe s posebnim potrebama iz Zadarske županije kroz njihovo obrazovanje.

Posebni ciljevi projekta su:

Provođenje verificiranih programa obrazovanja za odrasle u sektoru IT-a za 120 polaznika, te certificiranje uspješnih polaznika međunarodno priznatim ECDL certifikatima

Provođenje posebno pripremljenog programa za proaktivno traženja posla u obliku interaktivne nastave radioničkog tipa i savjetovanja koje provode stručnjaci iz tog područja, te kroz samostalni rad polaznika korištenjem e-learning rješenja koja omogućavaju samostalno učenje.

Uspostava i opremanje niza job centara na području Zadarske županije, gdje će nezaposleni moći besplatno koristiti računala, Internet i edukacijske resurse.

Uloga Algebre u projektu:

Algebra je pružila sljedeće usluge:

Priprema projektne dokumentacije, sastavljanje tima partnera, lokalna promocija projekta, osiguranje kvalitete i izvješćivanje, provođenje IT treninga i ECDL certifikacija za 120 polaznika, priprema i distribucija 120 specijalno pripremljenih e-learning CD-a s LMS (Learning Management System) s interaktivnim obrazovnim sadržajima (glas, video i simulacijama) za osnovne IT vještine (ECDL).

Priprema IT infrastrukture centra za daljinski trening u Benkovcu, te IT podrška

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.