Image for Obrazovanje kao cjeloživotna strast
Naslovnica

Obrazovanje kao cjeloživotna strast

Antonija Ciglar Tišljar ima 44 godine, rođena je u Zagrebu, u kojem i sad živi, radi i – obrazuje se. Obrazovanje je naime za nju oduvijek bilo vrlo bitno te je stoga poslije gimnazije upisala i Grafički fakultet. I manje formalna edukacija oduvijek ju je privlačila pa je tako postala i savjetnik za prehranu i ljekovito bilje. Tu su i makrobiotički tečajevi, interes za Ayurvedu i yogu, bioterapije, prevoditeljstvo, engleski jezik…popis Antonijih interesa uistinu je impresivan, a njena energija nepresušna.

Radila je i kao dizajnerica, a ističe kako je 2009. izradila i izuzetno lijepo primljen katalog izložbe hrvatskih umjetnika u Galerie beim Engel u Luxembourgu. Njeno zanimanje za alternativne metode liječenja i zdravi život inspirirali su ju za pokretanje zanimljivog Facebook profila s bioterapijskom temom, kao i za izučavanje Gong Yoga tehnika. 

Antonijino sudjelovanje u DIG IN! programu obrazovanja odraslih za poslove kreiranja marketinških sadržaja u turizmu zato je logičan nastavak njenog interesa za cjeloživotno obrazovanje. Oduševljena programom, Antonija posebno zahvaljuje “svim kolegama, profesorima, voditeljima projekta, onim vidljivima i onim nevidljivima” i ističe kako “bez njih ne bi stekla svo svoje životno školovanje” koje joj je pomoglo da razvije svoje potencijale.

Antonijina želja za stalnim obrazovanjem inspirativna je kao i njeni uspjesi, a sudjelovanje u DIG IN! programu prilika je i za otvaranje nekih novih profesionalnih vidika. Energija koju Antonija i ostali sudionici programa ulažu u svoj samorazvoj poticaj je i svima nama da u svakom području života damo svoj maksimum.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga: Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u Sektoru turizma i ugostiteljstva II.

Ukupna vrijednost projekta: 2.281.565,25 kuna

Iznos bespovratnih sredstava: 2.281.565,25 kuna

Naziv i broj ugovora projekta: „DIG IN! – Digitalno & inkluzivno!“, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava UP.02.2.2.17.0003

Više informacija o projektu možete pronaći na web stranici https://www.algebra.hr/dig-in-digitalno-inkluzivno/ ili se javiti putem e-maila: projekt.dig-in@algebra.hr

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.