Image for Održani četvrti TrainerTalks @Algebra!
Naslovnica

Održani četvrti TrainerTalks @Algebra!

Iza nas je još jedna konferencija Algebrinih predavača! Trainer Talksi okupili su ove godine više od 200 predavača iz područja Visokog učilišta, Cjeloživotnog obrazovanja, Specijalističke, Junior i programa Državne mature.

Osim upoznavanja novog Algebrinog kampusa, zabave i druženja, naglasak je ipak bio na kvalitetnim predavanjima.

Konferenciju je, u obližnjoj Kući za ljude i umjetnost - Laubi, otvorila prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić. Prisutnima je približila generacijske razlike i odgovorila na vječno pitanje jesu li one zaista stvarnost ili mit. Nakon nje slijedila su predavanja Zrinke Hrupelj na temu Snaga neizgovorenog, Anje Raić Škarić sa "Skill up – upravljanje promjenama u heterogenim skupinama u online i offline okruženju", Renate Čurković koja je pokrila pitanje Tko tu koga uči?, odnosno pogled na edukaciju iz različitih perspektiva te Tihane Dragičević koja se osvrnula na kvalitetno davanje feedbacka.

Najsvečaniji dio konferencije zasigurno je bila dodjela nagrade najuspješnijim predavačima. Kako ova akademska godina još nije završila, Visoko učilište nagradilo je svoje predavače na temelju ocjena anketa iz prošle akademske godine 2020./21. Nagrade za ostale kategorije, koje pokrivaju Cjeloživotno obrazovanje, Specijalističku edukaciju, Junior i programe Državne mature, odnosile su se na ovu školsku godinu 2021./22.

Najbolji predavači Programa obrazovanja:
Antonio Kućar
Sanja Horvat

Najbolja predavačica Državne mature:
Marija Eva Mrsel

Najbolji predavač Specijalističke edukacije:
Branimir Valentić

Najbolji predavač Digitalne akademije:
Ivan Šimac

Posebna nagrada:
Dino Kurelović

Najbolji asistent Preddiplomskih studija
doc. dr. sc.  Goran Đambić

Najbolji predavač Preddiplomskih studija
Danijel Kučak

Najbolji asistent Diplomskih studija
dr. sc. Aleksander Radovan

Najbolja predavačica Diplomskih studija
dr. sc. Tihana Babić

Hvala svima koji su učinili ovaj dan jedinstvenim; predavačima, zaposlenicima, sudionicima... Za sve koji ovaj put nisu bili s nama prenosimo dio atmosfere na  www.algebra.hr/trainer-talks-2022/

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.