Image for Osvojite ljetni kamp u Crikvenici ili ljetnu školu u Zagrebu!
Naslovnica

Osvojite ljetni kamp u Crikvenici ili ljetnu školu u Zagrebu!

Algebra Junior organizira za ovogodišnje ljetne praznike Digitalno Junior ljeto s programima za sve osnovnoškolce. Oni uključuju inovativne i kreativne projekte koji povezuju brojne digitalne tehnologije s njihovom primjenom u svakodnevnom životu. Digitalno Junior ljeto sastoji se od Digitalnog ljetnog kampa u Crikvenici i Digitalne ljetne škole u Zagrebu. Oba su programa namijenjena djeci od 1. do 8 razreda, koja su podijeljena u skupine prema dobi i predznanju.

U tijeku je nagradni natječaj „Zabavni i edukativni praznici na moru i na kopnu“ u kojem možete osvojiti mjesto za svog školarca na digitalnom ljetnom kampu u Crikvenici ili u ljetnoj školi u trajanju od 2 tjedna i od tjedan dana u Zagrebu. Potrebno je ispravno riješiti kviz o ovogodišnjem kampu i školi na sljedećem linku. Nagradni natječaj traje do 1. 5. 2019.

Sretno!

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font