Image for Otvoren upis na pripreme za državnu maturu u veljači
Naslovnica

Otvoren upis na pripreme za državnu maturu u veljači

Drugi ciklus priprema za državnu maturu u 2020. godini s predavanjima će početi 15. veljače, a nastava će se održavati subotama i/ili nedjeljama. U ovom ciklusu maturanti se mogu pripremati u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Dubrovniku, Varaždinu, Puli, Šibeniku, Čakovcu, Karlovcu, Zaboku, i Mostaru.

Ciklus priprema koji započinje u veljači namijenjen je maturantima koji žele započeti s pripremama početkom drugog polugodišta i savladavati gradivo nešto bržim tempom. Učenici unutar ovog termina, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine te bilo koju njihovu kombinaciju, ali i najtraženije izborne predmete - fiziku, kemiju i biologiju, prema zahtjevima fakulteta. Preostali izborni predmeti biti će dostupni u kasnijim terminima. Upis je otvoren, a grupe se brzo pune, stoga požurite da ne bi ostali bez mjesta na pripremama.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font