Image for Otvorena izložba Prisutnost, umjetnice MOON Martine Zelenike
Naslovnica

Otvorena izložba Prisutnost, umjetnice MOON Martine Zelenike

Interdisciplinarna umjetnica MOON Martina Zelenika, ujedno i predavačica na Katedri za digitalnu umjetnost na Visokom učilištu Algebra, otvorila je izložbu pod nazivom Prisutnost.

Na samostalnoj izložbi u MSU Galeriji, Martina je iz fundusa Zbirke Benka Horvata izabrala sliku, minijaturu Navještenje, nepoznatog venecijanskog autora iz 16. stoljeća (190x251 mm, ulje/drvo BH-28) koju je postavila u dijalog s autorskim radovima realiziranim u mediju crteža.

Kroz izložene crteže ona želi uputiti na univerzalne vrijednosti, s naglaskom na zajedništvo i ravnotežu kao esencijalno važne elemente ljudske prirode i prirode općenito..

Dođite u MSU Galeriju do nedjelje, 2. listopada i pridružite se autoričinom osobnom traganju za savršenim jezikom kroz istraživanje univerzalne komunikacije i metajezika.

Saznajte više o autorici na linku: https://bit.ly/3BGsGpQ

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.