Image for Otvorene prijave za Creative buisness cup natjecanje 4. 3. u Algebra LAB-u!
Naslovnica

Otvorene prijave za Creative buisness cup natjecanje 4. 3. u Algebra LAB-u!

Visoko učilište Algebra organizira u suradnji s Hrvatskim klasterom konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija Creative Business Cup Croatia natjecanje 4. 3. 2020. u Algebra LAB-u. Pozivamo sve startupe iz kreativnih industrija da se zaključno do 26. veljače prijave sa svojim poslovnim idejama iz područja: oglašavanja, dizajna, vizualne i izvedbene umjetnosti, razvoja računalnih igara, videa i fotografije, arhitekture, mode, filma  te sudjeluju u natjecanju na kojem mogu osvojiti besplatan put i ulazak u finale na Creative Business Cup koji se održava od 18. – 20. 6. 2020. godine u Kopenhagenu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font