Image for Otvoreno predavanje danas 18. 1. 23., Canon ambasador Sanjay Jogia
Naslovnica

Otvoreno predavanje danas 18. 1. 23., Canon ambasador Sanjay Jogia

Pozivamo vas danas 18. 1. 23. na predavanje Canon ambasadora Sanjaya Jogie "alterNATIVE" u 16.30 u dvoranu Faust Vrančić. Predavanje je otvoreno za javnost!

Dok naši studenti već stječu vrijedna znanja tijekom drugog dana radionice Canon Workshop @Algebra organizirane u suradnji s Canon Hrvatska, pripreme za današnje završno predavanje i proglašenje pobjednika su u punom jeku.

Sanjay Jogia, jedan je od 6 najboljih fotografa vjenčanja na svijetu, a danas će s vama podijeliti bogata znanja i iskustva iz svoje impresivne karijere.

Autoru najboljeg rada radionice bit će uručen vaučer u vrijednosti 1000 EUR za kupnju opreme na Canon prodajnim mjestima u Hrvatskoj. Vidimo se!

 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.