fbpx
Image for Pentawards nagrada i priznanje za Design Bureau Izvorka Jurić naše predavačice sa studija dizajna
Naslovnica

Pentawards nagrada i priznanje za Design Bureau Izvorka Jurić naše predavačice sa studija dizajna

Design Bureau Izvorka Jurić osvojio je Pentawards Silver Award u kategoriji hrane za Brachia KIDS maslinovo ulje te Pentawards Certificate of excellence u kategoriji luksuznih proizvoda za dizajn proizvoda i ambalaže medalje "Križ" Hrvatskog novčarskog zavoda.

U svojoj 14. godini ovog prestižnog natjecanja u dizajnu amabalaže, na Pentawards je zaprimljeno više od 2000 prijava iz 60 zemalja s pet kontinenata, a najveći broj nagrada osvojili su Velika Britanija, Španjolska, Rusija i Kina.

Najbolje pobjedničke agencije uključuju Backbone Branding, ShenZhen Lingyun Creative Packaging Design, Depot Branding Agency, Xiaomi i Anthem.

Pentawards je vodeća globalna mreža stručnjaka koja je posvećena promoviranju, izlaganju i nagrađivanju globalnog dizajna ambalaže. Eminentno godišnje natjecanje, u kojem međunarodni žiri dodjeljuju Pentawards nagrade za najbolje svjetske ambalaže, smatra se jednim od najznačajnijih u ovom području.

"Veliki je uspjeh u ovoj svjetskoj konkurenciji biti odabran u najuži izbor, pa smo iznimno ponosni i sretni da smo ove godine prisutni s čak dva projekta, a posebno nam je drago što smo osvojili nagradu s Brachia KIDS, proizvodom koji promovira hrvatsko maslinovo ulje i zdravu prehranu djece." - izjavila je Izvorka Jurić, kreativna direktorica Design Bureau Izvorka Jurić, ujedno i naša predavačica na studiju dizajna.

Tim iza projekta

Dizajn ambalaže Brachia KIDS maslinovog ulja potpisuje tim Design Bureau Izvorka Jurić.

Klijent: Brachia p.z.

Voditelj projekta: Leopold Botteri

Design studio: Design Bureau Izvorka Jurić

Kreativna i art direkcija: Izvorka Jurić

Verbalna komunikacija, dizajn, ilustracija, animacija i produkt fotografija: Jurica Kos

Aranžirana fotografija: Maja Danica Pečanić

Dizajn proizvoda i poklon ambalaže prigodnih kovanica Hrvatskog novčarskog zavoda potpisuje tim Design Bureau Izvorka Jurić.

Izvor: Design Buerau Izvorka Jurić                                                          

 

Klijent: Hrvatski novčarski zavod

Voditeljica projekta: Ela Genc

Design studio: Design Bureau Izvorka Juric

Kreativna i art direkcija: Izvorka Jurić

Dizajn ambalaže: Izvorka Jurić

Dizajn kovanice "Križ": Marko Koržinek

Ilustracija / grafika "Križ": Izvorka Jurić, Jurica Kos

Reprodukcija grafike - bakropis "Križ": Valentina Šuljić

Fotografija: Jurica Kos

 Izvor: Design Buerau Izvorka Jurić

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.