Image for Pozivamo vas na Investors Conference @ Algebra LAB
Naslovnica

Pozivamo vas na Investors Conference @ Algebra LAB

U Algebra LAB-u se 11. travnja održava Investors Conference, susret sjajnih startup timova, među kojima i onih Visokog učilišta Algebra, i predstavnika poslovnog svijeta. Ako pokrećete startup ili ste investitor ili poduzetnik u potrazi za mladim potencijalima među startup zajednicom, prijavite se i iz prve ruke doznajte kako izgleda pitchiranje strartupova Algebrinog inkubatora i gostiju iz inozemstva pred predstavnicima banaka i najjačih investicijskih fondova iz regije.

Investors Conference organiziramo po završetku inkubacije prve generacije startupova LAB-a, a na konferenciji će prisustvovati predstavnici banaka i investicijskih fondova pred kojima će startupovi prezentirati svoje ideje i projekte. Uz timove iz Algebrinog Inkubatora te Visokog učilišta Algebra, u goste nam dolaze i timovi iz Rijeke, Osijeka, Beograda i Budimpešte. Dolaze nam investitori iz Croatian Business Angels Network, Hrvatske udruge banaka, Erste Bank, Faster Capital, Fil Rouge Capital, Funderbeam, InterCapital Asset Management, Prosperus Invest, SEE Regional Advisors i World Business Angels Forum. Uz investitorski, startupove će ocjenjivati i poduzetnički žiri sastavljen od istaknutih poduzetnika, koji će također birati najbolji pitch.

Prijave su otvorene, a broj mjesta ograničen!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font