fbpx
Image for Pozivamo vas na zajedničku Cybersecurity konferenciju Algebre i Atosa!
Naslovnica

Pozivamo vas na zajedničku Cybersecurity konferenciju Algebre i Atosa!

Ne propustite konferenciju posvećenu kibernetičkoj sigurnosti!

Znate li što je zajedničko Algebri i Atosu? Strast i izvrsnost koje nam omogućuju da budemo lideri u onome što radimo.

Surađujući pronašli smo još jednu iskru koja nas povezuje – cybersecurity. Pridružite nam se na zajedničkoj konferenciji i uz međunarodne i hrvatske stručnjake saznajte zašto interes za kibernetičku sigurnost dostiže ovih dana vrhunac.

Konferencija je podijeljena na dva dijela – business track koji će se održati prvog dana konferencije 23. 5. 2022., a uključivat će predavanja ATOS-ovih i Algebrinih stručnjaka, te technical track koji pokriva drugi dan konferencije s workshopom: Microsoft Security, Compliance and Identity Fundamentals 

Od IT Security menadžera na posljednjim Olimpijskim igrama u Tokyju, predavanja iz područja cyber ratovanja, panel diskusije… provjerite program konferencije, rezervirajte svoju kotizaciju na vrijeme i vidimo se 23. i 24. svibnja live u novom Algebrinom kampusu na adresi Gradišćanska 24 u Zagrebu.

Više detalja kao i kupnju ulaznica potražite na stranici www.algebra.hr/konferencija/cybersecurity/

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.