Image for Predavači 3.2.2023. – Gamedev Weekenda @Algebra
Naslovnica

Predavači 3.2.2023. – Gamedev Weekenda @Algebra

Predstavljamo vam predavače prvog dana Gamedev Weekenda @Algebra

 

Prvo od predavanja u petak 3. 2. 2023. održat će Adam Kovač iz tvrtke 3lateral i Epic Games. Predavanje pod nazivom „Epic MegaGrant  i kako do njega“ moći ćete poslušati od 16:45 - 17:20 u dvorani Steve Jobs.

Adam Kovač je vrhunski stručnjak za rješenja u tvrtki 3Lateral. Usmjerava klijente u korištenju najsuvremenije tehnologije digitalizacije ljudskog izgleda i kretanja. Duboko je uključen u kreativnu tehnološku zajednicu pružajući poduku i podršku osnivačima kroz smjernice za Epic MegaGrants. Kao vrsni predstavnik industije, Adam je uvijek spreman upoznati kolege entuzijaste i razgovarati o potencijalnoj suradnji.

Drugo predavanje također u dvorani Steve Jobs od 17:20 - 17:50 pod nazivom „Natječaj: Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija, 33 milijuna eura dostupno iz EU fondova” održat će Ana Fresl iz tvrtke PJR

Nositeljica je IPMA certifikata razine C i iskusna voditeljica projekata.

Savjetovala je preko 350 projekata, radila je kao stručni savjetnik na 20-ak projekata tehničke pomoći javnoj upravi u RH i zemljama susjedne regije izrađujući procedure i procese i obrazujući djelatnike državnih tijela u sustavu. Ana je i eminentan predavač, a o sustavu fondova, tumačenju natječaja, uspješnoj prijavi i provedbi projekata educirala je više od 5.000 ljudi. U PJR-u se bavi upravljanjem poduzećem, strateškim razvojem, osiguranjem kvalitete, razvojem ljudi, stručnim savjetovanjem u razvoju i provedbi EU projekata.

 

Više o predavačima pročitajte na https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/kampanje/gamedev-weekend-algebra-2023/predavaci/ 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.