fbpx
Image for Pridruži nam se 27. travnja na „International Friday“ događanju u prostorijama Algebre
Naslovnica

Pridruži nam se 27. travnja na „International Friday“ događanju u prostorijama Algebre

Dođi u petak 27.travnja, od 15-17 sati, u Algebru (2.kat, nova crna zgrada u kampusu), jer organiziramo kratko događanje na kojem ćeš moći doznati više o mogućnostima Erasmus+.

Riječ je o programu EU koji ti omogućuje mobilnost na razini visokoškolskog obrazovanja te nezaboravno iskustvo boravka u inozemstvu uz financijsku potporu.

Provedi semestar ili odradi stručnu praksu u inozemstvu! Doznaj više o prethodnim iskustvima naših studenata, upoznaj predstavnike naših partnerskih institucija i iskoristi mogućnosti koje ti pruža Visoko učilište Algebra.

Prijavnica za sudjelovanje nalazi se na www.algebra.university/international-friday/, a za više informacija obrati se emailom na international-office@algebra.university

Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.