Image for Pridružite nam se na letu dronom za brzinski pregled 5 etaža najsuvremenije opremljenog edukacijskog prostora u regiji.
Naslovnica

Pridružite nam se na letu dronom za brzinski pregled 5 etaža najsuvremenije opremljenog edukacijskog prostora u regiji.

Novi Algebrin kampus u Gradišćanskoj 24 prostire se na čak 12.292 četvorna metra i 5 etaža i novi je dom za naših 12.000 polaznika i studenata, 200 zaposlenika i 400 vanjskih stručnjaka Algebre. Pridružite nam se na preletu dronom i pogledajte naše nove učionice, predavaonice, inovacijski laboratorij, produkcijske studije, knjižnicu, urede...

Vjerujemo kako će ovi prostori biti mjesto novih susreta, znanja, ideja i projekta koji će mijenjati naše živote, način na koji radimo, učimo i stvaramo. Dobro došli!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.