Image for Prvi ciklus priprema za državnu maturu kreće 18. studenog!
Naslovnica

Prvi ciklus priprema za državnu maturu kreće 18. studenog!

Državna matura je jedan od najopsežnijih ispita koji čeka svakog maturanta i stoga je važno početi s pripremama na vrijeme. Upravo zato u Algebri prvi termin priprema počinje već 18. studenog!

Nastava se održava subotama s optimalnim brojem sati nastave dnevno, a maturanti, u maksimalno opširnoj satnici, mogu odabrati bilo koji od obveznih predmeta na obje razine. Pripreme za polaganje državne mature dostupne su u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku, a kada se uzme u obzir statistika koja kaže da čak 93% naših maturanata upiše željeni fakultet na prvom roku, odluku o upisu priprema za državnu maturu u Algebri nije teško donijeti.

Otvoreno učilište Algebra i ove je godine organiziralo pisanje probne mature u osam hrvatskih gradova – Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Šibeniku. Najbolje su rezultate maturanti ponovno pokazali u poznavanju engleskog jezika, rezultati iz hrvatskog jezika bili su osrednji dok su im, gotovo već tradicionalno, najviše poteškoća zadali ispiti iz matematike na kojima su ostvarili najlošije rezultate. Upravo ovakvi rezultati potvrđuju potrebu za pripremama i naglašavaju važnost sustavnog učenja koje je važno započeti na vrijeme.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font